Administratiekantoor Ede

Administratiekantoor Ede

CVA Financiële Administraties is een administratiekantoor voor Ede en omgeving. Vanuit ons kantoor in Scherpenzeel helpen wij MKB’s, ZZP-ers, vrije beroepers en startende onderneming met hun financiële en fiscale administratie.

U kiest zelf hoeveel u aan ons uit wilt besteden. Alleen de jaarrekening, uw belastingaangiften of het uitbesteden van uw complete salarisadministratie. Er zijn verschillende mogelijkheden bij CVA Financiële Administraties.

Het opstellen van de jaarrekening

De jaarrekening is het financiële verslag van uw onderneming. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en een toelichting en geeft inzicht in vermogen en de resultaten van uw onderneming. De jaarrekening geeft een financieel overzicht van het afgelopen boekjaar en dient tegelijkertijd als financiële verantwoording aan de belastingdienst en financiers. Heeft u voor uw financiering geld geleend van de bank? Dan zal de bank u jaarlijks om de jaarrekening vragen. Als administratiekantoor voor

Administratiekantoor Ede

 Ede en omgeving kunnen wij de jaarrekening voor u opstellen en zorgen voor een duidelijk en overzichtelijk rapport. Ook voor uw fiscale vraagstukken en belastingaangifte kunt u bij ons administratiekantoor voor Ede en omgeving terecht. Wij zorgen voor de aangiftes van omzetbelasting (btw), inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en eventuele andere belastingen. Een zorgvuldige belastingaangifte kan u veel geld besparen. CVA Financiële Administratie is op de hoogte van alle wet- en regelgeving, uitzonderingen en mogelijkheden. Hierdoor weet u zeker dat u niet teveel belasting betaalt maar ook achter niet voor verrassingen komt te staan.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag.